DHL pakjes via tankstations AVIA Vollenhoven

Steeds meer tankstations breiden hun diensten uit en gaan tegelijkertijd van bemand naar ombemand punt. Zo ook verschillende vestigingen van AVIA Vollenhoven. Sinds enkele weken kunnen inwoners van Beek en Donk en van Sittard terecht bij hun AVIA voor het brengen en afhalen van pakketten bij de DHL pakketautomaat die bij het tankstation staat. AVIA Vollenhoven is voornemens om het aantal tankstations met pakketautomaat op te schalen.

De gele kluizenwand is te vinden bij AVIA Beek en Donk (Brugstraat 2, 5741 GT Beek en Donk) en AVIA Sittard (Leyenbroekerweg 102, 6132 CH Sittard). De pakketautomaat staat buiten, is 24/7 bereikbaar, goed toegankelijk en geschikt voor pakjes van verschillende formaten.

Met een unieke afhaalcode gaat de pakketautomaat alleen open voor de ontvanger van het bewuste pakket. Dat kan op ieder gewenst moment binnen openingstijd na ontvangst van de code. Het retourneren of versturen van pakketten gaat met hetzelfde gemak.

Steeds meer mensen maken gebruik van aflevering op een servicepunt of in een pakketautomaat als alternatief voor levering op het thuisadres. In een jaar tijd is het gebruik ervan verdubbeld. Gebruikers noemen flexibiliteit, gemak en duurzaamheid als pluspunten. Deze pakketautomaat kan ook als standaard bezorgoptie vastgelegd worden in de Mijn DHL-app, die inmiddels 5 miljoen keer gedownload is.  

 

Fotobijschrift: Mike Bos (manager pakketautomaten bij DHL eCommerce) en Joep Fassaert (manager Handel Vollenhoven B.V.) nemen de eerste DHL pakketautomaat bij AVIA Vollenhoven in gebruik.
 

Deel op social media

Geschreven door

Frederique Martin

Corporate Communications Manager

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden